HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Home


Salam . Ohyeahhhhhh ! Midsem break are now ON bebeh XD *tpi seminggu ja* Kehkehkeh . Alhamdulillah , selamat pulang ke rumah semalam dlm pkol 3 mcmtu . Raya pun nak dekat dah . Puasa pun nak habis dah . Apa yg bestnya dpat berbuka dgn family . Dan dapat makan makanan fav plaktuh . Aummm . Misi harini mencari baju raya . Entah mall mana nakpi terjah . Hihik . That all . I will update soon . Kbaoi .
Salam . Hi . Dah sebulan aku tak update . Well , student life . Masuk poli ja dah dpt assignment bagai . Ada saja masa lapang tapi tak sempat nak meng-update . Sorry . 

Skrg dah masuk hari ke 16 kita berpuasa dibulan Ramadhan . Cepat masa berlalu kan . Esok balik Penang ! 2 minggu dah tak balik . Huaaaa :'O K time to sleep . Byeeee :P 






My entire sem break .

Salam . Ohaiiii :3 Oh myy , tersangat lamalah aku tak update blog kesayangan ku ini . Awwww rindu nak menaip setiap hari . Huhuhu . Well sorry . Soo , many things that aku nak share dalam blog ni tapi tak sempat . Apa pun utk meringkaskan kan aku cuma upload gmbar saja sepanjang cuti sem aku yg lalu ini yea . Huhu .




































Ini ja gmbar utk aktiviti yg aku buat utk sem break . Aku pi KL for 4 days 3 night . After that hangout like teenager did . Duhh :) All the memories will keep deep inside my heart and thanks for that memories . Hahaha . Kbaoi .

Langkawi

Salam . Miss me ? Hehehe . Hai smuaaaaa , betapa rindunya aku nk taip berpanjang jela dkt blog ku ini . Huhu . Disebabkan server error nak connect internet dkt apartment ni . Hm . K , gua nk story pasal a short vacay at Langkawi selama 2 hari 1 malam bersama family :)

Kami pegi time cuti skolah mmg cari hotel time nk booking kebanyakkannya dah fully booked . Last choice is juat walk in saja . Bertolak pagi dari Gurun ke Jeti Kuala Kedah . Ferry arrive pkol 10.30 pagi . Smpai di Langkawi tepat pada pkol 12 tengahari dan trus shoot mencari hotel di Pantai Chenang .






Alhamdulillah ada jugak bilik kosong . Sumbat smua 8 org dalam bilik saiz studio . Rehat kjap , baru cari makan . Kenyang . Pegi berjalan . Yg sedihnya , aku nak naik cabel car tapi ramai org ya amat . Hanya mampu melihat dari bawah saja . Huhu , so sad . Pegi beras terbakar then berjalan di tepi pantai chenang .

Malam itu , late dinner dlam pkol 10.30 mlm . Kemudian , berjalan jalan di area pantai chenang sampai 1 pagi . Apapun tak beli . Hihi . Balik bilik nyenyak tido .

Lastday at Langkawi . Pergi shopping lahhh . Dpt jugak beli chocolate . Hoho . Ferry arrive sepatutnya dalam pkol 7 mlm tapi delay sejam setengah bak hang =..= Ramai yg tidak puas hati . Mmg pasrah . Bila smpai dkt Kuala Kedah pun dah lewat . Huhuh . Tapi apa yg penting skrg ni , pergi dan balik selamat . Alhamdulillah :) Kbaoi .

Lapar punya pasal


Salam . Hola ! Semalam *sabtu* kluar secara tak rancang . Selalu mcm ni . Sbb apa aku desprate sgt . Kelaparan bhai !! Craving spagetthi plak . Ouchh emm . Aku cal sorang sorang of my classmates from highschool tak angkat langsung . Sadisss , disebabkan perut dah bunyi teruk , ak paksa diri call dan call lagi . Lastly ada jugak yg angkat , alhamdulillah . Sapa ? Ani lohh . Dia saja yg tak keja . Yg lain pakat kerja malas nk ajk kan takdak guna jgk . Hahahaha *sorry .

So kluar kami berdua . Tkpi jauh pun . Jusco ja sbb dekat . Plan nkpi makan ja but end up with lepak dan kacau org keja . Hahahaha . Makan pun dah kenyang mulalah berjalan . Lepak situ lepak sini . Nmpk classmate lama trus pi dkt dia menyembang smpai pkol 6 ptg . Makan lagi , hihik dgn miena plak . Bergossip tak habis . Bahagia aku bila depa nk perubahan aku . Hoho *riak . Sokay , jam pun dah dkt pkol 7 mlm maka baliklah kami . Dok dkt Jusco dari pkol 1.45 ptg smpai 7 mlm . Engko bayangkn lama kan . That all . THnaks ani sudi teman aku . Huhuhu . Kbaoi .