HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

happy , sakit hati ngan sedih





tertera pada di atas , saya akan huraikan kejadian yg blaku *ayt x bole blah*

1. Happy : erm , ari ni kan ada kenduri abang Atikah Jamal . diaowg buat dkat Dewan Pesona jep . smntra itu , kami tgh tggu aiman , amirul dgn rifdi . but pakcik sorng ni dtg lmbat laa . x pa , kami trus g mkn . then , g lepak dkat Block C .

2 . Sakit Hati : kami g lepak dkat Block C , then si Mat ni mcm x puas hati jep ngan kami . haiya , TENSION laa . dye apasal yer . nasib baik , aiman dgn amirul jalan skali dgn kami . klu x , hm x tau laa apa yg jadi .

3. sedih : kami dari Pesona pegi Alamaya then Nasi Kandar Cahaya . huih , ika daa nk pegi laa . aku NANGIS laa . x bole bhenti . pastu , hujan la plak nak balik pkol brapa un x tau . stay dkat Nasi Kandar tu dari pkol 3 lebih smapi pkol 6 . bayang kan betapa lama nya kami di situ . then , bincang pasal nak kuar g lepak tepi pantai smpai x ingat dunia .

No comments:

Post a Comment