HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Pegi Perlis




oke , smalm pegi Perlis cbb nak amik kak aku dkat Hospital . btolak pkol 2.00 smpai pkol 4 . tht a long journey . dlam pjalanan nk pegi Perlis , aku bw earphone . abg aku ni nk earphone tu tp aku nk gak . so , kitaowg pun amik duit syiling . abg aku amik kepala aku amik yg bunga tu . pusing jer dpat dkat aku . eheheh . dia amik sblah kiri earphone , dgr lagu dgr lagu , dia un tertito . aku un apa lagisnap gmba nk share ngan korang . owh hampir tlupa , FYI , balak akak aku un tumpang skali doe . mak ngan ayah aku x kisah un .


smpai jer Hospital , guard yang jaga dkat pintu ckp melawat pkol 5 baru bley masuk . kami tggu lama gak , tp aku ngan cousin g merayau ja . 4.30 ptg g kantin , lepas makan baru je nmpak ada wifi , klu x bley la nk on jap .


after , amik kak aku . trus poli dye amik baju . rmai kwan dye siot . then , bar aku teringat yg aku ada exam esk ! mak ai , x baca satu apa lagi doe !

No comments:

Post a Comment