HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

MEMALUKAN


Cis ! AHAH . ptg td jmpa rifdi ngan amirul *myra ada gak , heeee :D . kami igt , kami yg lmbt tp si amirul ngan rifdi laa yg lmbt nyaa . bole g mkn rti canai lagi . ewah ewah , berpeluh kami tggu . smpai myra pon hmpir hmpir jatuh longkang AHHA . anyway , aku call bru ckp dah smpai HAHA .

act jmpa ari ni sebb lpas habis cuti skola ni diowg mmg sibuk ngan EXTRA CLASS . aku plak , sibuk aktivit skolaa . so , mmg ssah nk jmpa laa lpas ni -,- . yg rifdi smangat dtg sbb , nk owg tlong translate surah dlm rumi . *aku mgsa dy . yg si amirul ni nk blik cpt sgt ! haiyook , owg bru nk berhappy happy . kalut sgt mu ni . HAHA . seyes aku gtau , aku rsa mata aku ni agk silau dah . td nk cari kasut pon . mcm owg bodo lagi . HAHA . tlog trnslate surah smpai pkol 5.30 ptg .


fuhhh , trnslate tu mmg susah i think ohh . HAHA , otw , nk g minum dkat ada lembu . ohh , nk lintas jln . aku x brpa prsan . si myra ni gelak tgk lembu tu :)) . HAHA , buat derk jer :P . amirul ini nk blik awl sgt kot . pkol 6 dy dah blah . so , tggl 3 of us :) . kongsi crita . time kongsi crita tu , aku tarik kerusi smbil duduk trus PATAH ! nasib baik patah 1 kaki jer -,- . mamak tu usha aku pelik jer . aku cover cover ckit . HEHE , thn malu . nasib owg ckit jer . fuhhh .


pkol 7 blik :) . trus masuk bilik on laptop :D . so , mula agenda serika bju skola blik :( .


p/s : RIFDI & AMIRUL trimas sbb dtg . weh , aku happy hari ni . trimas ehh :))) see u later if we evr meet again :) .

amyKB

No comments:

Post a Comment