HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

School OPEN !

wow , celik buka celik buka dah 2 mggu KITA cuti :) . walawei ! cepat masa bejaln skrg ni -,- . tp hidup mesti diteruskan walau apa pun jua halangan yg akan kita harungi , heeeeeeeeeee :D . *ayt NERD . HAHAHA . so , bercakap ttg dah nk buka skolaa ni mmg setengah owg HAPPY setengah owg x brapa . yelaa , mungkin owg yg HAPPY ni dy x byk g vacation or boring x buat apa apa time cuti ni . yg x brapa HAPPY plak mungkin dy byk g travel sgt kot ? tht y , kot ? klu ada salah x per , ni just andaian aku :) .

bg aku , mmg nk sgt esok g skola . salah satu nyaa , JMPA KAWAN ! yg tu yg penting . terutama ni bdak ni AINA MAZLAN . wei , aku rndu gile dkat dy . lama x buli dy AHAHA . well , hmpir setiap hari kot aku buli dy ? kecian kome nohh . HAHA .


p/s : sok , must b a perfect day to step back at SCHOOL :)

amyKB



No comments:

Post a Comment