HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3








hari ni celebrating AIMAN FIRDAUS birthday at SUNWAY CARNIVAL :) semua nya serba sederhana , okay . diaorg smua rancang nk pegi sana pagi , aku jer yg pegi skola sbb EXAM . soo , aku decide sruh abah dtg amik dkat skola cpt laa ckit kan . blik rumah bersiap then abah hntar pegi sana , jumpa diaorg smua . aku igt aku yg lmbat , entah entah aiman dgn meon pon baru smpai jer . kecian dkat ika , hanis dgn myra stay dkat sana dari pagi pagi lagi , AHAHAH .

trus pegi dkat cinema , beli tiket crita CUTI CUTI CINTA *bole tahan jgk tht story . pkol 3.15 ptg baru start  , sementara tu pegi main GAME . habis wayang jalan jalan . singgah di GIANT mau beli satu short AHAHA myra beli baju robot mcm aku jgk :) mirul dan aiman sinngah di SPEEDY beli dvd CAMPROCK 2 . ape daa , tgk dkat tv dah laa .

tetiba myra kelaparan LAKSA dkat OLD TOWn . kami cari satu sunway ta jmpa . mna laa ada OLD TOWN dkat dlm sunway . soo , kami berjalan kaki kluar sunway , menuju ke OLD TOWN :) mkn mkn mkn blik semula ke sunway . pkol 8 baru laa blik rumah :)

*aku baca buku utk exam , ta masuk OTAK langsung ><


MOOD :



SMILE ,

No comments:

Post a Comment