HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

otw blik :)
mcm family :) AHAH


heyyy :) salam readers , today mood aku BEBAI and HAPPY . nk tau knp ? hmmm , let me tell you about mood BEBAI dlu . tadi pkol 3.00 ptg pihak Melati call ckp bole pegi amik lesen L , time tu punya EXCITED gileee ! call hani dy ckp dy pegi amik esk tp aku ckp okayy but but aku ckp aku myb pegi amik harini . soooo , aku call abah aku ckp lesen dah siap , jom pegi amik . tp abah ckp ta pyh laa lgi . *dlm hati aku punya , grrrr >< . ku gile punya bebai nk sgt pegi amik ! grr , sementara aku tgh BEBAI , ain plak hntar mesej suruh aku call myra . soo , aku call lor . dy ajk pegi swimming dkat Kondo Perda tp sruh bapa aku hntar satu satunyaa cara . time tu dah laa aku tgh bebai ta hbis lagi . tapi aku try call abah aku one morre time . then dy bole hntar , alhamdulillah :) .


pkol 4.30 ptg bertolak dari Pesona pergi Kondo Perda . smua yg ada humaira , amirul , aiman , ika dgn ain . excited nk mandi gileee ! tp dkat nk masuk ke kolam jerr , ada pakcik sorang ni GARANG gile kott tnya org . mcm ta bg masok jer . tp dgn usaha myra , dy pegi office tnya akak tu bole mauk then patah blik pegi dkat pakcik yg GARANG tu semula . then , dy ckp bole masuk , alhamdulillah :) sepanjang kami swimming ni byk bnda yg berlaku , yg sakit hatinyaa siii AIMAN ni pegi tarik rmbut aku . tp aku sangka AMIRUL yg tarik . sooo , aku byk revenge blik dkat si AMIRUL . ta pasal pasal AMIRUL yg kena padahal AIMAN yg tarik *engko tau tak betapa SAKITnya rambut aku time engko tarik tuu ! mcm nk tercabut nya rambut tau tak >< grrrr .


pegi sana with my dad tp blik tatau dgn sapa . soo , satu caranyaa ialah JALAN KAKI blik ke rumah . ini mengigatkan kembali semula penggembaraan kami smua pegi ke Sunway , AHAHAHA .

SMILE ,

No comments:

Post a Comment