HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Hey , guys :) hari ni ada kenduri dkat Kampung sebelah mak aku . tapi yg sedihnya , aku ta dpt nk join kenduri tu sbb aku DEMAM >< . bara gila , ta bole join . klu ta , tadi nk SNAP gmbar dgn my LOVELY cousin tp ta kesampaian dohh >< . mak bagi ubat tp aku mmg ta reti nk mkan ubat . seriously mmg aku ta pndai nk telan ubat dari dulu lagi .

semua cousin aku ckp mcm mna laa aku bole DEMAM ? padahal semalam okay lagi . maybe aku demam sbb aku online smpai pkol 4 lebih kott . time tu tekak aku pon dah rasa lain mcm je . tapalaa , aku redha je laa . nak buat mcm mna THIS IS MY DESTINY :) .


MOOD : 


SMILE ,



No comments:

Post a Comment