HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3










Hey Hey Hey ! SORRY >< , lama sudah ta update my BLOG :) sebab sibuk , padahal ta sibuk pon , AHAHAH laptop ada but BB ta da >< . tape tape . sebelum terlambat mmg dah lambat pon ,  aku nk ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA kepada semua umat Islam . 


Raya Haji ni korang pegi mana ? tgk LEMBU kena sembelih ke ? AHAHAH . utk raya haji tahun ni , as usual blik kg dkat Perak . rmai cousin ta blik . grrr , boring kott >< . satu satu nyaa harapan nk hilang kan boring aku ni , main dgn kucing parsi milik Paksu nma nya BAB . sbb paksu aku jual kebab , nama kucing pon BAB ,  AHAHAH . 


after blik kg trus blik rumah , YAY ! AHAHA . smpai je rumah trus pegi rumah aina . yeee , aku pegi beraya dkt rumah dy . tp tada apapon . then , pegi merendek . then on kejap . selpas itu , waktu utk balik :)




*more pics ? tgk at my FB :)




MOOD : 




SMILE , 




No comments:

Post a Comment