HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3



heyy heyy , nnt announce ni ! aku silap update about school holiday . TOMMOROW is the LAST DAY ! yippe ! yahoo ! yayyy ! AHAHA . *keseronokkan tidak terhingga >< . hari ni ada PERHIMPUNAN RASMI untuk majlis penutupan mari membaca peringkat sekolah . nasib baik puan Rohizah bg duduk mcm tau tau jer aku tgh sakit belakang . heee .


lepas perhimpunan ada audittion utk singing competition , finalis akan bertanding di BM Country Club 19.12.2010 *mehh pegi beramai ramai , dtg jgn ta dtg ;) . skolah rendah and menengah gabung sekali * i mean buat auditiion sekali . here the last and my komen :

1.Wakaka - Dance by S.Rendah
  - diaorang menari entah apa apa . ta ready langsung .  heee

2.Tik Tok - Dance & Singing by S. Rendah
 - performance yg best for SR . mmg best tgk diaorg menari .

3.Fifteen - Singing by S.Rendah
 - whoaa ! her voice really AMAZING !

4.Dia Milikku - Singing by S.Rendah
 - budak ni pon sama . suara mmg MERDU ><

5.Where is love - Singing by S.Rendah
 - AHAHA , dy ni nyanyi ker nk buat OPERA ? ahaha

6.Tears On My Guitar - Singing by S.Rendah
 -  picing ta betol . ahaha

8.Jahat
 - AHAH , yg plak siap ada suara latar lagi . tp yg suara latar tu tau menyembang jer .

9.This Is Me - Singing by S.Rendah
 - yg ni plak nyanyi ta tentu hala . AHAH . ta ready pon .

10.Jika Kau Ubah Fikiran - Singing by S.Rendah
 - hmmm , yg ni plak nyanyi ta habis lagu dah belah . AHAHA

11.Dan Sebenarnya - Singing by S. Menengah
 - OH BULAN OH BULAN , AHAH

12.Kissing You - Singing by S. Menengah
 - hmm , boleh laa .

13.My Heart - Singing By S.Menegah
 - grrr , sungguh ta percaya , yg nyanyi tu indian girl . sedap juga suara dy

and more more more . memang best tgk audition . kita kutuk tapi boleh ke kita buat , huh ? ada BERANI ? AHAHA .



MOOD : 


SMILE ,



No comments:

Post a Comment