HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

At LAST ! yeahhh , beli jgk BROADBAND . mesti korang igt yg aku ni mcm nak menujuk or nak heboh kan kan ? biarla , aku bkan la kaya mcm korang , i'm just an ordinary girl . bkan apa , aku just gembira , tht y aku nak kongsi dkat dlam blog . ini satu satunya tmpat aku nak lepaskan semua . bkan saja dkat kawan tp blog pon sama *apa yg aku merepek ni ? abaikan . well BB dah ada , sooo smua pakat nak guna . mula lah GADUH , lagi lagi kakak aku . asyik main tuduh aku ja padahal aku ta buat pon . mcm BB ta tarik dari lappy . dy tros paggil aku and marah tak tentu hala . grrr , aku ta guna pon lappy , abgcik yg guna . GOSH ! malas nak gaduh dgn dy SETIAP HARI ! mak cakap kami ni mcm ANJING & KUCING . mmg btol pon , i admit it . klu gaduh dapat apa setiap hari ? bgtau ckit , dapat dosa ada laa , kan ? aku try ta mau cari pasal dgn akak aku lagi .


SMILE ,



No comments:

Post a Comment