HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3




haduhh , korang dah tgk video di atas ? atau dah tgk dkt astro ? ouhh , tapa yg dah tgk abaikan yerr . taknak amik tau pon tapa , aku ta kisah act , MUAHAHA . skrg ni , ye i mean laa ni aku or time aku post ni aku ada dkt rumah pikah a.k.a miza . saja sleepover rumah dy unTERANCANG act . well , skolah dah nk dkt buka . nk lepak nnt susah dah kan ? next year dah nk SPM laa kan ? smua nya payah . 

sekrang ni baru habis GELAK tgk video di ats tu , ntah apa apa . ngarot laa yg bnyak tp lawak siott . apa apa je , aitte :) aku tau dkt astro warna semua cite mmg lawak sakai ! tp nk buat mcm mna abah ta langgan , bkan org tgk sgt tv . yg tgk si bdak2 kecil nihh yg tau cartoon je ckit cartoon je , haihh ta boleh aku --' . 

ok guys eden lapo , nk g mkn DAA :)


SMILE ,


No comments:

Post a Comment