HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3




hampeh btol kak aku ni -.- ta SPORTING langsung . semalam blik kg dlam pkol 7 . aku on phone guna phone mak *phone kan dah lama mati -.- . ada call dari khalif pkol 1 lebih klu ta silap . aku pon call blik . heeee , dy derek ckp pasal arif . johh , sbb terserempak hari tu jew kaa ? abaikan . AHAHHA , mlm tu tgh syok syok online . then , aku mau webbie dgn miza . ta smpai 5 min . kakak aku cakap aku ni GALAK . haishh , ckit ckit galak . aku ckp blik dy dok menggedik dkat laki lain tapa , padahal dok ada bf yg perfect ! bodokan akak aku ni ? abaikan . hushhh , aku nk webbie dgn dy pon payah kaa ? ini bkn lappy ang okay ! this is family punya . abah beli bkn ang beli . BANYAK CANTIK ! then , kami troskan mengYM . dy tnya aku pasal nak ikat tali kasut high cut . aku igt kasut biasa aku tau laa . dy punya polon nk tunjuk kasut yg dy beli . *as you can see up there :) lawakan ? heee . that all :)



SMILE , 


No comments:

Post a Comment