HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

























heyy , today i'm gonna talk about LOVE , can i ? ohh , what do you care about , right ? it my blog , it about ME , MYLIFE and MYSELF ! get it ? thanks alot , i appreciate that . sorry to border you or something . arrghhh ! ABAIKAN . 


sekali nak cakap pasal CINTA , mmg banyak yang nak di huraikan . let get started ! soo , bagi saya CINTA itu mmg BEST ! i admit it . sebab apa ? sebab korang dibelai . korang selalu rasa happy sebab selalu TEXTING , CALLING CALLING and soo on . am i right ? btol ta btol ta ? klu ta btol tapa . sbb aku ta expert sgt dlm bab berCINTA ni . kekadang aku agak jelous tgk pasangan COUPLE dkat shopping mall atau dkt luar sana , berpengang pegangan . grrr , SWEET . jelous i *nak jgk nk jgk . berdua dua-an , bersama sama setiap masa . G-O-S-H-H , i am soo jelous about it ! help me somebody ! i need to find one , aahahaha xD . klu nak difikirkan aku ni ta berpengalaman sgt dlm berCINTA , seriously . dan skrg aku perlukan satu ! knp ? sebab aku nak rasa mcm mna berCINTA . tapi aku tkot bila BREAK , hushhh . nnt , menangis laa , ni laa tu laa . whatever laa . 


ini kisah benar yg saya nk SHARE with you all , heee .

dulu aku pernah couple tapi kejap je time aku form 1 , alaaa CINTA MONYET orang katakan . time tu , aku mmg budak bodoh lagi tatau apa apa . then skrg ni , aku ada CRUSH dkt sorang mamat ni * sory ta bole bgtau nma it private . dia muda dari aku . alah , orang cakap cinta ta kenal usia , kan ? aku mmg happy and seronok bila ada dgn dy . aku dah pendam bnda ni lama dah tapi aku rasa dy ta realize . biarlahh , janji kami dpat bersama :) I LOVE YOU ;) heeeee


SMILE , 






No comments:

Post a Comment