HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

KAMBING ?

bercakap tentang KAMBING , baru baru ni aku ada laa baca blog amirul . dy tulis pasal myra AHAHAH . then , tetiba abah ada ckap yg abah beli kambing dkt blakang rumah membe dy . aku tatau yg abah bela kambing . abah beli kambing betina . agak tukujut jgk dgr yg abah ada bela . aku ta pegi tgk lagi sbb aku ni mlas nak kluar rumah klu duduk dkt rumah abah . asyik terperap dlam rumah tgk tv , heee kebiasaan . klu rajin aku pegi melawat laa , AHAHA . abah cakap kambing tu dah bunting . nak beranak dah myb next year . ta sabar aku nak tgk *ta sabar laa sgt , heee . aku ada tnya abah .

aku : kambing tu ada nma ta ?
abah : ta da pon .
aku : laaa , bg laa nama kan senang .
abah : *tgh fikir .
ayong : johh , nnt nak jual jgk .
aku : biarlaaa -.-
abah : letak nama diana & *satu lagi ta igt laa
aku ; bkan nama musang yg kita bela dlu ka ?
abah : *senyum . nnt dy beranak letak laa nama .
aku : nama pa ehh ? *berfikir
abah : letak nama kate & william .
aku : AHAHA , knp ta letak beckham dgn victoria je ? kan senang . AHAHA

*kemerepekkan kami berterusan sehingga malam :) AHAHA


SMILE ,



No comments:

Post a Comment