HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3


*muka tgk makan burger ta elok yg sebelah elok :)



sambung crita yg aku and ika pegi sunway , last night before pegi . kami check time wyg pkol brapa . then dah semua nak tgk crita AKU MASIH DARA soo crita start paling awal pkol 11.50 pagi . aku and ika arrive dlu bru amriul and aiman . dkat sunway penoh dgn cina sbb ada artis dtg org cina jgk laa . hbis crita merendek kjap baru pegi makan .

teringin gile nak makan KFC yg baru tu CHEESY ZINGER CRUNCHY , yum yum ! tapi kan service utk hari ni mcm SIAL >< LEM gila kot , 3 org ja yg keja . pastu dgn org tgh beratur pnjang . aku ta bole diri lama lama nnt automatic sakit belakang , mcm nak patah tulang .


lpas makan , pegi merendek . hampir terlupa kami pegi cari bju yg amirul nak sgt . then jmpa jgk , dkat satu kdai ni tepi TWO NINE . lawa , smua bju mmg lawa . aku tnya aiman , 'aku pilih satu bju , ang try ? ' dy ok ja . aku cari punya cari , jmpa satu bju ni mmg perghhh LAWA siot ! dy masok fitting room and try . dy buka ja , GOSHHH ! sumpah klu dy pkai bju tu mmg bertambah KEHENSEMAN dy tu . cair aku tgk , ta percaya tgk :p  . tapi dy ckp ni bju pompuan ke laki . LOL , dah kedai smua bu laki utk laki laa . itu namanya style . kena tnya pakar laa . org korean punya style .


lpas simbah ilmu fashion kami dkat amirul , pegi kdai sebelah kjap , aku mau beli skirt . then aku ternmapk satu legging ni lawa . season punya legging ada terkoyak . fushhh lawa , then try and jatuh cinta dgn brg tu . aku apa lagi pegi kaunter dan byr . pkol 3.15 ptg , aiman and amirul blik . then aku and ika decide nak tgk crita TRON : LEGACY in 3D but ta kesampaian sbb mak ika otw nak dtg pick kami .


jumpa amirul and aiman blik dkt bus stop . brulah mak ika smpai . family dy bawa pegi Jusco plak . pegi beli brg skolah . aku pon tumpang skali lor . beli kasut pon jadi . ronda ronda dgn ika . masok satu kdai ni . aku jatuh cinta with one jaket mcm justin bieber then pegi casher and byr . HAHAHAHA . habis duit beli bnda mengarut je . apa mau jadi AMY ? membazir amalan syaitan .


pics mayb will be upload , insyaallah .


SMILE ,



No comments:

Post a Comment