HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3


SATURDAY , 3 DISEMBER 2010


Salam , hey hey hey :) What up ! Today kluar pegi Jusco dgn Membe belah Kota Permai . Wahhh , HAPPENING , MEMALUKAN dan MENYEDIHKAN . 


Soo , pkol 11.45 aku VROOM VROOM ke Jusco . Then , bertemu dgn diaorg dkat Virtual Land * if i not mistaken the spell . aku join diorang main game . Mula mula tgk diaorg main but aku tgk macm BEST jaa baru aku join . sebelum tu aku main MAGIC BOX then baru join dioarg main MIDNIGHT game race kereta . PERGHHH ! mmg BEST ! althought baru 1st time aku main . aku mmg KETAGIH ! seriously i admit it >< . aku derek dpat no 3 jer ! sabar je laaa . then pegi main game mcm ASE LEHE . haduhh , tgn mcm nk terkeluar .


wyg start pkol 2.15 ptg . crita Harry Potter 7 part 1 . kecian dkat miza tgk buat kali kedua . tgk tgk dy yg tido dlm wyg tuhh , haihh AHAHAHA . aku beli POPCORN large punyeee , igt kan ta hbis sbb ada sorng lgi beli medium . tgk tgk habis LINCIN , perghh . hbis crita . hangout lagi . pegi main game dkt tepi foodcourt . main game menari mickey mouse tuhh , ahaha . aku yg SEMANGAT ! ahaha , alahh . bab menari ni mmg aku suka . pkol 6 aku VROOM VROOM balik rumah . time tu hujan rintik , tapi aku redah je laa nk buat mcm mna . TOODLES .


for more pics , you can visit to FB search Miza Mohamad

SMILE ,



No comments:

Post a Comment