HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3




sebelom TAMATnya 2010 , aku nk recall apa yg terjd dkt aku sepanjang 2010 *aku tau mesti agk pnjang kan ? aku sengkatkan laa :) 

JANUARI  : aku dah rapat dgn HUMAIRA sbb dulu msa dy from 1 dy skola SMKCBM *same school . then dy pindah dkt dgn rumah aku . then , aku dpt new friends Ika and Atul :) oneday , 1st time kluar dgn myra and ika pegi jusco and meet new friends lagi RIFDI *thnks guys . kali kedua kluar , aku , myra , ika , rifdi and new friends lagi AIMAN tgk crita Spy Next Door . time tu , ada suprise ex myra tp skrg bf dy dtg . bru aku tau amirul ex dy yg dy asyik crita dkt aku .

FEBUARI : pegi lepak a.k.a joggiing konon dkt alamya dgn ika , aiman and ida . ada oneday kluar dgn MIMI , ohh miss you lahh . kluar g jusco with aina and ani . then , HAPPY BDAY to myra :)

MARCH : yayy , g BIGJAM dgn faz :) best ohh . ada kenduri atikah jamal , disana berkumpul lahh semua *myra , aku , ika , ida , atul , ain , amirul , aiman dan rifdi . kenduri tulah merapatkan aku dgn amirul :) oneday , ada pegi sunway dgn myra , ika , amirul , aiman dan rifdi jalan kaki jee , bestt ohh . AHAH , kami mmg pecah rekod gila . keesokannya , HAPPY BDAY ika :)

APRIL : kluar g jusco with aiman , amirul dan rifdi . saja jee , pegi GATAI mkan NANDOS . naahh , kau duit WLOOA . mlm tuh plak , ida dtg sleep over at my place . dahh semua rapat merapat , AHAH . soo , tubuh laa satu group nama KERANG BUSUK sbb kami suka snyum dan gelak :)

MAY : pegi expso with the geng , AHAHA . 1st time kluaar dgn ida g jusco :) oneday , g tgk sukan graduan kecil dkt poly . last day , jumpa ika sbb dy nk g umrah *bestt nya :)

JUNE : g kelantan wif mak and sis sbb ada kenduri . mak aii , panas kott dkt sna . oneday , kluar g jusco lagi . haiyoo . myra gila a.k.a hantu pelam . sbb slalu dy mkn kami pon dah terikut ikut . mak myra bwa kami g mendaki bukit mertajam *thnks aunty. jmpa amirul dan rifdi sbb kena tlong translate ayt hafazan ke bahasa melayu :) sbgai upah air teh o ais satu ! oneday , ada sukan dkt SMKPJ . aku diundang oleh geng , sja nk buat menyemak dkat situ .

JULAI : sleepover dkt rumah aina :) then g potong rmbut tros g jumpa MIZA dah 2 tahun ta jumpa AHAH , malu sungguh dy :) HAPPY BDAY amirul . oneday , ada buat BBQ mmg happening gila . then , kluar lagi ke jusco . ika masuk hopsital then kena operate soo , kami dtg melawat dy . tp time tuh dy tgh buat operation , alhamdulillah dy selamat . pegi rumah aina di bukit merah , kami mndi swimming pool , best ! HAPPY BDAY wafa . geng KB dibubarkan tp kami still contact dan rapat as usual . 

OGOS : school trip g mndi dkt the carnival . puasa puasa , alhamdulillah tahun ni aku tak payah gnti :) HAPPY BDAY ain . kluar jusco again , tgk crita vampire sucks tp g buka puasa bersama . keesokannya buka puasa dgn aiman and ika . klu dah puasa mesti g sembahyang terawihkan ? kami g tapi ta slalu . 

SEPTEMBER : 1st time g Queensbay mall with abg e and sis . mlm raya wifi dkt MD with sis . g raya dkt rumah pe'ah :) then , dtg beraya di rumah ika . HAPPY BDAY nadia . org dtg beraya dkt rumah aku plak . kluar g jusco dgn ida , then g bli DOMO-KUN . SWEET16 to me , auww . the celebration is the BOMM ! thnks you guys . 

OCTOBER : HAPPY BDAY wani :) jamuan raya di apartment kami , bestt yott ! g swim swim dkt kondo perda tuhh , and myra and amirul couple blik *congrats . kluar g sunway utk celebrate bday aiman , HAPPY BDAY yott ! sudah ada lesen L utk motor . ptong rmbut lagi :)

NOVEMBER : HAPPY BDAY to rifdi and aina :) i'm testing nikon D3100 *miza punya . pergi beraya haji dgn aina . AHAH . HAPPY BDAY miza . oneday , tgn aku kena kuah sup , bestt !

DECEMBER : 1st time kluar g jusco with miza , khalif , izwan and new friends ariff . handphone dah pergi meninggal kan aku *skrg ta guna phone la . keesokannya , g main bowling 2 game ! yayyy :) sleepover rumah ika , esok g sunway :) 


apa yg aku tlis tu agak berMAKNA bg aku . byk act , tp aku dah ami skit skit . utk lasrt week of 2010 , mmg byk ajk aku kluar . setiap hari kott . pegi sini pegi sana . insyaallah ye , aku ta berani nk janji nohh . apa apa pon , this year is the AWSOME year for me :) thnksguys for making me happy always , without you all , idk where am i . MUAHHH :) 


SMILE , 

No comments:

Post a Comment