HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

To form 3 2010

DUP DUP DUP DUP , sah korang rasa NERVOUS lately kan ? biasa laa org mau amik result PMR . same goes here when i'm in form 3 in 2009 . segala nervous dan gemuruh ada . korang jgn nervous smpai nak pengsan plak , ehhh :p . nnt time korang nak ambil result , mesti ada menagis dlam KEGEMBIRAAN dan ada yg menangis dlam KESEDIHAN . buat apa korang nak sedih plak ? result tu bukti yg korang blajo utk 3 tahun yg lepas . klu yg menyesal tu , hmmm ta boleh nak buat apa apa dah . korang yg decide nak blajo sungguh2 atau ta . it's on you .


time aku ambil result last year , cikgu kekadang suka buat mcm mcm mirip muka . saja nak bg kita lagi bertambah nervous . aku smpai slip result ada ditgan cikgu . cikgu tgk aku then tgk slip tgk aku then tgk slip . pastu cikgu bg advice skit 'kamu kalu blajo sungguh sungguh skit lagi , kamu bole dpat straight A' . hmm , tgk aku dpt ni ni ni . i'm okay with my result because i already be the clever one in my family . kakak aku ada C tp aku tada C . AHAHAH . AMIN , aku dah potong smua result kakak aku and abg . dlu ckp aku bodoh laa , amik kau . skrg sapa lg pndai ? heeee .


for today , i mean 2 hours more you will get the result . WISHING GOODLUCK , klu doa pon ta guna dah . kesemua MIGRAIN or NERVOUS will be dissapear :)



SMILE ,



No comments:

Post a Comment