HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

TQ :)

a very very THANKS to HUMAIRA SHAM sbb dah mengcantikkan blog saya yg ta seberapa seblom ni .
tu pon td tnya dy yg aku nk tkar blog layout sbb tgk vintage cantik . dy pon tlong carikan . thnks thnks yaa sis , LOVE YAA :) .*hug hug . 




bole ta aku nak ckp psal dy ckit ? *byk pon bole laa . kita bntai je laa . nama : HUMAIRA SHAM *nma pndek . umo : 15 tahun . lahir : 20.2.1995 . sekolah : SMKPJ and bla bla . maleh nk ckp byk byk nnt dy marah , heee . satu bnda yg nk ckp dy dah berpunya , org tu mmg bertuah tp ta boleh bgtau nma , yg dah tau DIAM ! toksah , nk heboh . klu korang heboh kiranya , korang JELES ! AAHAH *joking . dy ni mmg terGILA-GILA 






dkt







dkt 






dkt







arr , dkt sapetah . kjap *tgh fikir .







haa , dkt ..
















ZAC EFRON !



auww , dy ni mmg H-O-T sesangat ! GOSHH , tht y myra suka sgt . mana laa tergila . dkt lappy dy ada satu file tu penuh dgn gmba zac efron ta terkira klu tgk . *myra jgn marah yaaa :p klu marah , abaikan .



SMILE , 

No comments:

Post a Comment