HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

webcam webcam , AHAHAH . mcm apa lagi semalam . aku online smpai pkol 4 pagi , heeee . amorul ada hntar IM dkat FB . ajk webcam , dy sruh on YM sbb aiman sleepover rumah dy . dah laa time tu BB punya LEM tersgt sgt . tension kott , OHOOH . beberapa min kemudian bole sign in . tros chat , tapi LEM jgk . webcam kjap ja . aku GERAM sgt tros disconnet BB then connect blik . kekadang laju kekadang ta sgt . dy kena byk bersabor .

dah webcam pon mcm **** , aku buka blog . nak karang laa blog . tulis punya tulis panjang lebar kott . dlam 4 perenggan aku tulis tapi tetiba BB problem jd apa yg aku karang tu HILANG . baranyaa -.- , tapa tapa bersabar . dah bnda tu terjadi , aku dah jd malas nak karang blik . on laa FB , dlam pkol 4 dah nobody nak chat tros disconnect and go to sleep . bgun pon pkol 7 . 3 jam ja aku tido wehh *kebiasaan , abaikan . heee . org semangat biasa laa . AHAHAH .



SMILE ,



No comments:

Post a Comment