HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

WHOAAA , agak terkejutt dgn result for this year . aku mmg mmg mmg mmg sungguh tak percaya yg korang yg bole dpt mcm ni *bkn nak perli ke apa tau . aku tau korang dah buat habis baik . result korang okay apa ? at least LULUS kan ? btw , ini baru PMR not SPM . bercakap tentang SPM , GOSHH . 'm really really NERVOUS ! mmg laaa . husshh , abaikan abaikan . 




like i say ABAIKAN tentang pekara di atas walaupun dah tertulis , heee . hari ini hari khamis . myra plan after ambil result nak kluar tpi apa jd ? cancel plak -.- hancur hati ku . relai semua ada . AHAHA *abaikan . HUHU . diaorang plan nak pegi lepak rumah myra then pegi lepak dkat Astana . yg pegi smua bekas GKB *geng kerang busuk . sudah lama terminate . AHAHAH . lpas zohor smua pakat belah , hmm . kesunyian berputik semula . aku mmg mmg mmg gila punya gila punya boring tau ta -- . myra ajak lepak rumah dy blik , time tuh aku mmg dlam mood boring . then , aku dtg dlam pkol 2.30 ptg *klu ta silap . tetiba teringin gila nak mkan McDONAL , heee . lalu akan volunteer nak pegi belikan . -THE END -






SMILE , 



No comments:

Post a Comment