HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3



1st day of SCHOOL and 1st day of SENIOR YEAR *bangga sudah , MUAHAHA :) it was sooo OKAY ja --' . bgun pagi awl tau , pkol 6 pagi dah bgun :p awl laa jgk kan , AHAHA . jgn main main tau , aku SEMANGAT tuhh ! saya sudah berumur 17 TAHUN :) dan tahun ni saya akan menduduki SPM . dan hari pertama persekolahan saya , saya pegi naik MOTOR :) *thnks abah :D . smpai2 dkt skola , agk agk cuak sbb ramai sgt manusia kan . AHAHA *abaikan .


dlu saya kelas 5 Najihah yg dikatakan klas PALING BAWAH SEKALI *aku kan BODOH . tpi tahun dah bertukar ! WOW ! cikgu divide klas aku masuk klas ke atas . cikgu ikut result PAT tahun lpas . aku dpat masuk kelas 5 ZAINAB :) AMIN , alhamdullilah . this smua pakat azam nk BELAJAR leklok , aitte ? yup , same as me . kena FOKUS sama subjek yg lemah tuhh .


hari pertama pon dah start ada KERJA SEKOLAH plak --' . nasib senang , buat yg ta senang mampos aku . huhh , ini yg aku nk ckp sgt ! aku tak suka KANTIN this year ! aku lebih suka LAST YEAR punya tauke ! dy buat lagi sedap lagi murah . maih , yg bru ni mcm HAPREK lagi , mhal plak tuhh . tapi air murah laa plak . tapa air aku ta suka beli sgt . aku share dgn member sep duit ! AHAHA .

THIS YEAR saya dpat NEW CLASS , NEW KANTIN TAUKE and blabla *tau tau nk ckp :)


SMILE ,



No comments:

Post a Comment