HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

2 hari sebelom ni , hani tumpang aku pergi skolah . AHAHA . act , dy dah ada lesen tp motor tgh order . it's okay lahh , sbb aku pergi skolah pon sorang sorang ada jgk teman kan . hari khamis lpas sekolah pergi amik motor dy dkt dgn desa damai . time tuhh hujan renyai , wokk . redah je laa apa mau tggu lama lama aitte ? buang masa ja . smpai kdai motor , tggu mak dy dtg . sblom tuhh , tgk tgk motor yg ada dkt situ . GOSHH , aku mmg jatuh tercinta dgn EGO LC lawa sihh . dlu ada terpapar EGO LC ni dlm metro harian . then abg aku ckp

abgcik : pergghh , ego ni lg lawa
me : aduhh syg nya 
abgcik : tulaa ang , gegeh nk ego s sgt .
me : abah yg beli mna aku nk tau ego lc kuar ,duhh
abgcik : huhhhh --

ada jgk yg ruginyaa , ego lc tuhh besar nouvo jugak arr . belek belek motor dkt kdai tuhh . nmpak lahh motor hani , NOUVO LC wana merah . tggu agak lama tgk tgk mak dy dah amik smua perkakas , just sruh hani bwa blik motor tuh je , LOL . lpas smua dah siap bertolak dari kdai ke Petronas yg berdekatan . isi minyak time , ada laa kan satu mamat ni kan . tatau malu tnya byk soalan maleh nk jawab lorhh . hushh , strangers back off lu buat keja dah laa kalot pulak apa nihh . 


keesokkan harinya , kami plan nk g skola bersama . bg hani , 1st time dy bawa moto ke sekolah . smpai ke sekoalh seperti biasa dgn kesesakan jalan raya --' time perhimpunan , cikgu panggil sapa yg naik motor ke sekolah kluar dewan skrg . grr , shock kott . kuar buat cekang dah le . then , cikgu displin tnya lesen . huhh , ingatkan ta bole naik motor dtg skolah --' . ada yg terkantoi sbb tada lesen . itu je , the end :/



SMILE , 

No comments:

Post a Comment