HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

buat bestt sebentar di hadapan pintu masuk Sunway

DOMO !

sibuk je , tgh syok syok tgh phone --


GADABUSHH !


blurr , sory yaaa :)


halohhh ! BEST DAY kott . bila laa bole buat mcm ni lagi kan ? hmmm , semalam pegi LIBRARY . pkol 9 bertolak dan pegi Breakfast dlu tp aku tak sempat nk makan lohh diaorg nk belah ke Library  tp library bukak pkol 9.45 pagi . kena tggu lagi 15 min baru mau bukak . relaks relaks dulu kan . 

yg pegi semalam is HUMAIRA , AIMAN , AIN , AINI , IKA , HAZRAT , HUSNA , EHSAN , AMIN and more . masuk tros buat keja skolah . cikgu ni tau tau cuti bg keja bertimbun . nk balas dendam kaa ? pkol 11.45 mcm tuhh pegi mkan dkt kantin . makan manggi je . then shoot ke BILLION . ika mau beli bnda .

seterusnya ke Sunway . meronda ronda je laa . duit ta manyak maa . aku beli DOMO lagi . AHAH . lama lama bole buat koleksi plak . pkol 4 pegi KAROK dkat mna ntah . pkol 5 plak blik . THE END . 


hazrat ada tulis dkt blog dy , 1st time dy jumpa aku ? AHAH . byk kali dah kott . gmba di atas tuhh ada byk lagi . klu nk tgk pergi ke *tgh bawah . tima kasih . 

clik : AINI


SMILE , 

No comments:

Post a Comment