HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

DUIT DUIT DUIT , minggu kedua persekolahan sudah bermula dan itulah yg sering didengari --' . haduhh , cikgu ohh cikgu sabar laa . abah aku bukan mcm mesin ATM tekan tekan tekan kluar duit . duit bukannya turun dari langit , apa daaa . skrg ni mmg tgh stress dgn duit yuran , duit buku ni laa tu laa . mcm mcm dohhh . lpas tuhh asyik duduk paksa plak , haicoo --' masalah btol .


abaiakan about tht , ASSALAMMUALAIKUM semua :) skrg ni aku kinda busy wif school activity , hw and everthing . tht y , jarang sekali nk update . maybe dalam seminggu 2 kali je online . ta bole selalu sgt sbb nk SPM org katakan . okay laa kan ? handphone mana aku guna *lagi pun tada handphone :p . OHOHO , lagi satu skrg ni aku asyik tido awal , pkol 8.15 atau 8.30 mlm aku dah start buat tahi mata . mmg best tido awal , bgun pon awal . pkol 3.45 pagi bgun tido blik 5.30 pg bgun tido blik . last last pkol 6.20 pagi bgun tros mandi , solat and soo on .




SMILE ,


No comments:

Post a Comment