HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3




tired ? yess , i am tired with KOKO activity . nak kena stayback la , balik lmbat laa . penat ohh penat -- . dlam 5 hari persekolahan hanya 1 hari ja utk rest . pshhh , gila dohh gila tau takkk ? nak buat mcm mna dah TAKDIR org ktakan . kena terima je aitte ?


ok ok ok ok ok , ok ? nih mehh nk share skit nohh , hari ini ada koko utk badan beruniform KRS . yaa , aku ketua petrol *ehh , bukan nk BANGGA ya . just jalankan tugas aku . last year mmg kena trok dgn senior , maki maki laa mcm mcm lohh . tahun ni , mybe tahun ada jgak kott yg akan kena , EHEH *jahat gitu . biasalaa , KRS ? kena laa BERDISPLIN kan ? semua org dibahagikan dlam 5 team . setiap team kena ada nama group , team aku nama ELIT . team aina nama BEN10 . team afira nama DOMO KUN . team tasha nama TASHA N DE GENG , lgi 2 aku ta igt laa . mcm mcm dehh nama kann ? AHAHA .


selesai dgn nama , buat latihan kawad yg asas dlu . latih latih , bg la depa rest . kecian *baik taa ? perasan sudah . time rest , team lain ta rest . soo pegi usha usha , ada laa satu amoi ni buat latihan hentak kaki mcm nk apa tahh *forget plak . una , pe'ar and puteri gelak gelak . tarik aku tgk sekali . apa daaa , apa laa , kawad ta btol . baru nk blaja kan ? AHAHAH , abaikan .



SMILE ,


No comments:

Post a Comment