HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

GREAT DAY :)




Salam ,


Halooo ? ada org ta ? hee . i've a great day today :) i mean , a very very very GREAT DAY :D THANKS TO ALLAH . hari ini , act mmg pegi Lib dgn aiman , aina , ani dan nadia . aku pegi dgn aiman . tnpa di duga plak kan . ika ada disana sudah . diaorg kata cancel laa ni laa tulaa , tgk tgk ada plak . pkol 10 pagi bertolak makan di Nasi Kandar Pelita , aku ngan aiman nk mkn roti canai tp nasib tak menyebelahi kami kan , roti dah out of stock -- . kami minum jelaa . kemudian , bertolak ke Lib . sampai di sana terserempak ika .


masuk Lib buat keja dulu . kemudian calling calling ani . igt kan tak sampai lagi , ntah2 ada bwh . CEHHH ! aku duduk dkt atas mcm dkat antratik pon ada . aku pon ajk ika ngan aiman duduk bawah lagi senang , tak sejuk . yg best bole buat bising ckit jehh . puluh puluh min kemudian , datanglah hamba allah yg bernama Khalif . beberapa min kemudian miza plak dtg . myra buat call me back dkt ika , dy ckap dy ta jd blik kg . dy nk join kami dkt Lib . kami pon tggu dy . dlam pkol 2.30 mcm tuh dy smpai . perut kami semua pon dah pakat buat konsert , lapar sgt . kecian myra dpt duduk dlam beberapa min sja , hee .


pkol 3 arrive sunway , khalif dgn spec yg agak bergayanya berjalan secara slamber nya . kmai berjalan menuju ke foodcourt . time tuhh mmg tatau nk mkn apa act , bg aku tada pilihan dkt foodcourt . then , decide mkn KFC tu pon mcm cheesy wedges ja pon *diet katakan , hee . kemudian , berjalan jalan around sunway cuci mata jaa .


masa jaln laju dan laju . tgktgk pkol 6 O.o cpat sungguh . *act malas nk crita dahh . otak dah hang , hee .


banyak gmba yg di tgkap today , sedang tggu tuan punya camera jehh :)



DADIDUU BELAH DULU ,


No comments:

Post a Comment