HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

My House at Taman Markisah



H-E-L-L-O , aku mau share about my personal life . yeahhh , this is my FATHER house . rumah ayah ? yupp , my mom and my dad dah divorce since i was 6 years old . sad story is it ? biasa ja . every weekend , aku akan balik ke rumah ayah aku . sbb skrg ni aku stay dkt rumah mak dkt Taman Pauh Jaya . a lot of memory dkat rumah ni . ada satu bnda yg kekal utk kami sekeluarga sehingga sekarang . mau tgk ?


POKOK 1

POKOK 2

POKOK 3

POKOK 4

POKOK 5



pokok pokok di atas nihh semuanya still ada . setiap pokok sorang satu .

pokok 1 : pokok ni akak aku nya , tapi klu ta aku sbb kan kecik pastu bulat but dy kata dy punya tapa laa . 

pokok 2 : pokok yg tinggi ni abg aku punya sbb dy tinggi . pokok dy selalu tumbuh pelam tp jarang sekali , AHAHA

pokok 3 : yg tu MINE ! skinny kan pokok tuhh ? sbb aku pon skinny maa , yg bestnyaa pokok ni selalu berbuah yg paling aktif berbuah smpai org pon suka curi , AHAHA

pokok 4 : yg ni mak aku ppunya , but skrg tada sapa sapa punya dahh . 

pokok 5 : yg abah punya , pokok ni tumbuh buah pelam epal . tapi skrg org dah potong dkat ats sbb kena kabel elektrik . sayang kan ?


klu nk dtg rumah aku senang je , bg korang mkan pelam jelahh , AHAHAH . ta susah pyh . lagi lagi yg hantu pelam nihh , AHAAH myra mesti suka . aku lebih suka stay dkat rumah mak aku sbb more friends :) klu dkat rumah ayah aku , tada sapa pon sbb aku asyik stay dkat rumah tgk tv 24hours and online tht all . 


eventhough , my family split but our relationship never off . this is my life and my destiny . how about you all ? i know your're better than mine right ? however is it , live with what do you have now . because you will never get again :) *i think so . 


SMILE , 

2 comments:

  1. Be strong & Be positive always, Life ahead is a greater one for you. ( a stranger happened 2 see ur blog unintentionally.)

    ReplyDelete