HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Salam ,

petang yang membosankan , dengan aku sakit tekak dan selsema yg tak hilang hilang . thnks to you HUMAIRA SHAM sbb bg selsema dkat AIMAN lepas tuhh berjangkit dkat aku plak . mcm bestt ja --' lpas nih sapa plak yg nk dijangkiti dgn penyakit yg sedang aku alami :) AHAHAH . forget about tht . semenjak dari petang tadi yaaa , aku dah gila dgn menangkap gmbar . 




apa yg aku buat ptg tadi just online dan edit gmba . lpas itu , bru terlintas dlam kepala hotak yg aku dah seminggu tak bg motor aku mandi , alolol kecian dkt dy kan ? AHAHA . di sebelah kiri itu , motor ayah aku . sebelah kanan , it mine when i turn 21 AHAHA . lmbat lagi laa . mula mula nk basuh punya semangat ! bila smpai dkt pertengahan mcm apa lagi . aku sukarela basuh motor abah . klu nk diharapkan org lain , huhh tak buat punya laa . 


selepas selesai semua kerja . aku menghabiskan masa dgn menangkap gmbar . yelahh , tht my salah satu hobi . dlu laa time ada phone but now , i'm nothin . ada gmba okay ada yg tak okay . but klu edit jd lawa laa kan ?tu pun klu pndai mengedit laa . 



SMILE , 


No comments:

Post a Comment