HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Happy Birthday Miss Kok :)



H-E-L-L-O budaks ! lama aku tak mengupdate blog ini kan ? hee , sorry sebab KESIBUKAN dgn MSSPP -- . hari ini hari JUMAAT . apa yg berlaku ? ini al-kisahnya . 

first , aku bru je selesai dgn MSSPP , letih gile bhaii . tido pun lebih dari 9 jam , grrr . mula mula bgun pagi mcm mlas jeh nk pegi sekolah tetapi dah harini last sekolah terpaksa lahh , nnt keja skolah jenoh nak kena tnya membe plak kan . 

second , kami celebrate Birthday Miss Kok padahal bday dia 16 march ini . saja celebrate awal sebab cuti sekolah kan . yang bestnya teacher bole buat lawak lagi dan lagi buat math sambil nk potong kek * cikgu add math . dia terharu sbb 1st time student dia buat mcm ni , arrrr :') AHAHA . yang pastinya banyak gelak kott time nk potong kek and everything XD . 'HAPPY BDAY TEACHER' , may god bless you . 

No comments:

Post a Comment