HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3


harini kalau tak pegi Ipoh sebab ada kenduri buuuuttttt taka jadi plak kan grrr . dgn aku iron bju dah memenatkan lagi ada >< . sebab kelaparan tak mkn pagi , aku pegi laa beli Mcdonal Breakfast . igtkan bole laa nk makan yg murah nya . tapi yg murah nya utk hari biasa jehh . nasib baik aku bawa rm 28 , aku pun beli laa Mcdonal Family Box tp Box A utk 2 org jehh klu nak beli yg Box B utk 3 org tak ckp laa duit *syg duit >< AHAHA . aku main pakat beli jehh , lepas beli baru aku igt . ' aku datang dengan motor , mcm mna laa aku nk letak box ni dgn air ' >< aku pkir punya pkir , akhirnyaa letak bwah jelah . 


smpai rumah makan , dann KENYANG . agak berbaloi jgk laa klu mkn family box act :) sbb ada 3 mknan yg korang mkn tau takk * yg dah tau DIAM :p itu jelah al-kisahnyaa . THE END . ehh , jap ada lagi . aku kan stay dekat rumah mak aku ada kak aku sekali , soo tengah hari aku mmg boring gila kott . soo aku igt nak pegi ambil lappy and BB dtg ke rumah mak . then kak aku tak bg , dia ckap klu nk guna pegi tido rumah abah . soo , aku decide pegi rumah abah *skrg aku tgh duduk rumah abah . lpas nk pegi plak , kak aku mcm buat perangai plak . ishhhh , aku dah ikut apa yg dia nak lpas tu nk tarik muka plak kan . aku pun lantak dekat engko laa , aku nk online soo JGN sibuk :p 

No comments:

Post a Comment