HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Merentas Desa :3



helooooo :) yesterday is Merentas desa day , HAHA . aku bgun lmbat sbb tak kunci jam . bgun bgun , i'm like ? WHOAAA , dah lmbat dahhhhh >< mandi as fas i can and then naik motor . lpas dah start enjin , aku mcm forget somethin , nak tau ? MY HELMET lehhh . lari pegi naik atas blik and then i continue pegi rumah miena .

as i sampai rumah miena . kami tggu ani . kami pegi naik motor , miena with ani and afini with me . singgah petronas beli breakfast , nmpak geng naik fixie buat rombongan plak kan --' . smpai sekolha buat pendaftaran plak .

as soon semua pendaftaran selesai , beratur plak time for naik bas ! semua ada 5 bas . aku bas yg first ! setibanya kami , kami buat warm up . selepas itu , time to run baby . pengetua lpas . thennn

lari punya lari




punya lari




lari lagi 




ehh jap , jogging laa



jogging punya jogging



jogging lagi




akhirnya smpai ke garisan penamat dalam cuaca yang hujan agak rintik --' . anddd aku dpat no 7 . hujan sudah trun dgn begitu lebat , semua pakat sejuk gediii >< smpai cikgu pun basah . lambat laun kemudian , kai kembali ke bas . kami tak dibenarkan DUDUK ! tuan punya bas tak bg . it okay , best jgkk :) smpai sekolah , nak blik tak bole lagi sbb HUJAN . 

over all , it AWSOME ! 

No comments:

Post a Comment