HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3



PENATTT ! huhh , berjalan sana sini with my sista . my sista ? huhh , aku act tak rpat dgn kak aku nihh dah dia ajak pegi SHOPPING ! huuiiih , lama sungguh aku ta pegi shopping with sista . act , kami nak g shopping ni unterancang :] aku baru datang dari rumah mak aku ke rumah ayah aku , trus kak aku ajk pegi SHOPPING . aku pun time tuhh , ragu ragu sbb NO MONEY NO SHOPPING ! 

aku pun bersiaplahh time . disebabkan kak aku banyak duit dari aku *aku ada rm10 jehh . aku pegi minta dkat abah . 

aku : *pegi usha apa abah buat dkat luar rumah . ouhh , krico !
abah : hmm , tau dahh . nak duit kaa ?
aku : heeee :D , tau2 jeh .
abah : pegi amik dekat dalam beg abah .
aku : *trus amik cpat2 .
abah : nak berapa ?
aku : abah ada berapa ? ikut abah laa .
abah : nak berapa ?
aku : ikut abah , adik tak kisah
abah : *sua rm50 . share dgn ayong
aku : johh , tamau laa . dy ada duit byk .
abah : ayong nahh , rm30 .
ayong : heee , aku dapat jgk . 
aku : mana main dapat duit MERAH ;p
ayong : ang dapat brapa ?!
aku : ang duit MERAH , aku duit HIJAU . koman laa ;p *AHAAHAH gelak org gila . 


sudah bersiap , trus ke SUNWAY . serbu kedai 29 . kak aku usha baju agak lama . duduk dlam kedai tuh dlam lebih dari 30 min , org yg keja dkat situ pun mcm dah muak tgk , AHAH . hbis jeh beli , pegi beli ice blend and tros ke destinasi ke-2 iaitu JUSCO . setibanya ke jusco , usha baju dekat hajaruku . kemudian , ke tingkat atas . tada bju yg aku minat . semasa sedang memilih bju , aku ternampak MYRA and the geng --' aku memang dlam kesedihan gila , sbb diaorg pegi TAK AJAK . nmpk depa trus tada mood nk pilih bju . mata hmpir berair tp aku tahan jelahh nnt hancur aku nya eyeliner :p . aku truskan perjalanan aku ke kdai ke kdai , sehingga lah ke PDI . aku beli bju dkat situ jehh . 


otw nk pegi mkn , aku nmpak myra and the geng lagi , tak pndang pon yg pndng emon and ika . aku pun mlas nk tegur , depa tak perlukan aku . aku truskan perjalanan ke McD . tapi kak aku bkn nk mkn , dy nak jmpa kawan lama . aku amik phone kak aku dan belah pegi ke myra and the geng . semua mcm tak suka aku dtg --' *sory klu aku salah sangka . tapelaa , aku pun belek phone . then abg E *bf kak aku , call aku pun jwb . tgk blakng ada dy . aku pun belah sekali . kami dua perkena kak aku . lpas perkena dy pegi mkn dkat oldtown :] kenyang sudah , blik . otw nk blik plak , aku nmpk baju ELMO dkat uptown , grr ! nk beli tp nnt laa , melia oihh .

No comments:

Post a Comment