HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

SAYA SUKA BUDAK INI :3

ya ampunn >< aku mmg GERAM gile dekat adik emon --' kenapa ? korang nak tgk gmba dia ?
.



.




.




.





.





.






comel tak >< gila punya comel kannn ? nama dia Malyana . klu tak aku nak letak nama penuh tapi dah abg dia ckp letak nickname sudah laa . it's okay :) by the way , yang ini adik dia yang last . ade lagi , 



.






.






.






.






.





yang ini plak err , aku tak sure maisarah and marisa yang mana satu . yg pasti nya , yg depan itu adik ke 2 and belakang tu adik 3 :) over all semua comel comel belaka . aku kalo bole nak jumpa adik dia but adik dia tak kluar rumah LANGSUNG >< fuhhh , 


aku tulis pasal adik adik aiman sebab aiman yang sendiri promote sruh tulis :) korang jgn salah paham sudahh . 


terima kasih .

No comments:

Post a Comment