HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

SHORT HAIR ?




statement tulis SHORT HAIR ? means ? aku dalam pemikiran nak CUT DOWN my HAIR :| ini semua abg E punya pasal . dy sruh aku potong rambut . first aku pikir taknak sbb sayang nk potong and rambut aku nipis tak elok potong pendek , tp dah style skrg kan , soo aku beranikan diri . 


disebabkan 'bakal abg ipar' aku ni sruh aku try lahh . sbb dy mmg pakar bab FESYEN nihh , jgn main main hohh . insyaallah , aku nk kumpul duit , then potong dkat max style lehh kena ada dy sekali . harap elok lehh klu tak elok , engko jahit blik rmbut lama aku -- , heee . bak kata dy , jgn takut dgn gaya . klu nak bergaya mesti yakin dan berani that all :] * i take that advice , thnks bro . 

No comments:

Post a Comment