HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

SILLY



ouhh , goshh . harini aku rasa mcm org bodoh jehh . skit2 gelak skit2 gelak , AHAHA . harini ada dua bnda yg agak menarik bg aku mehh nk share .


FIRST ! time nk check gigi . aku , mina , aina and tasha dipanggil utk check gigi di bilik jahitan . dengan megahnya pergi check . ada yg takut ada yg buat terer lahh kan . org yg semangat sekali is mina . aku second aina third and tasha last . time mina check kejap jehh ! cehhh , gigi elok org katakan . time aku plak , okay jehh , maih satu gigi nihh ,doktor ckap ' 0 sound ' aku pun apa tuhh . adakah gigi aku akan di cabut ? grr , jgn ! time , aina okay jehh , tapi lama ckit dari aku . last tasha plak , yg syok nihh . AHAHA . time dy kena check  yg paling lamalah antara kami . doktor ckp ini nu ini nu then doktor ckap '0 missing' . 


otw blik ke bilik tayangan , kami pun flash back . aku tnya depa . 


aku : knp doktor ckp gigi aku sound ?
depa : gigi ang susu lagi kott
aku : ohh , igtkan nk vabut , nasibb . 
tasha : nasib baik ang gigi sound , yg aku takmau tanya ? gigi missing trus . AHAH
mina : mcm mn laa bole missing ? ang telan kaa ?
aku : choihh , AHAHA . kita mkn mn nk sedar . 
mina : melia gigi dy sound , soo setiap kali dy ckap menyanyi laa , siap kita pon berjoget . AHAH
aku : ngokkk , mcm tu pun ada kaa ?


kami ckp pasal tuhh smpai ke bilik tayangan . gelak tak hbis hbis . ustazah pun mcm grrr . AHAH




SECOND , lpas hbis Ag blik kelas . dekat plak monitor berbincang dgn kelas nk bg present sempena bday miss kok . AHAHA . byk cadangan yg diberi merepek repek belaka . ada yg ckp beli bra & panties , AHAH . spec laa . tee laa . AHAHAH . act , satu klas aku tak brapa suka miss kok . AHA  disebabkan dy dah guru klas kami kan ? terpaksa laaa . -THE END-

No comments:

Post a Comment