HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3



Subhanallah Masyallah , aku agak terkejut bila kak aku ckap ada tsunami dekat Jepun . first thing , aku nk minta maaf sbb gmba yg aku letak mmg lain skit heee . itu area lautan pasifik di mana ada negara yg juga terkena .

lepas dpat tau berita tuh , aku mcm TERGAMAM seketika . aku fikir dlam hati nak dekat dah ke Kiamat ? aku dgn banyak dosa tak habis taubat lagi , ya ALLAH . gempa bumi pun dalam 10 minit . klu kita duduk 1 minit pun duduk tak diam -- .

kita kena bersyukur sebab tsunami dan gempa yg berlaku di Jepun tak kena dekat kita , AMIN . marilah kita berdoa untuk keselamatan orang yang berada di negara Jepun :|


*ayt ada yg bunyinye pelik , harap maaf time tgh nyanyuk ><

1 comment: