HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3




wahhh , HUJAN ! yahh , tadi petang aku baru blik dari stadium jalan betik untuk Majlis Penutup MSSPP zon BM dan zon PP . kejap hujan kejap berhenti . tapi aku kesian tgk budak lelaki yg kena lari tgh tgh hujan yg lebat . gila kott , dah laa acara diaorg 4x400 bole pitam ohh :| .

aku mau cerr sikit , aku agak sibuk dekat seminggu ni . selasa aku ada acara 100m saringan pertama and aku dapt masuk final tp time final aku down sbb aku sempat buat warm up sbb tggu sorang ni ta dtg dtg tgk tgk ada dkt stadium grr , menyusahkan sungguh . rabu aku ada acara lompat kijang ta menang sbb tersilap step , heee . khamis pagi aku ada lompat jauh dpat number 6 mcm tuhh *semua yg masuk terer2 lohh . khamis petang acara 4x100m final dpat tmpat ke 4 . and today penutup . - THE END - habis cerr .

bukan nk bangga tulis semua ni okay . aku just nk cerita pengalaman aku dan kehidupan aku je . yg tak puas hati FACE-TO-FACE . jgn nk kutuk belakang dahh -- .

No comments:

Post a Comment