HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3



yeahhhhh ! what for aku letak gmba atas tuhh ? for BITCH-es out there laa *ku anda benci saya :) yahhh , aku dah lama tau yang kome BLOCK aku dkat FB . ada dlu engko tuls somethin marah aku and then tulis dkat status plak tuhh . ouhhh , trima kasih sbb jdikan aku FEMES >< saya tau korang rasa sekrang aku tgh perasan , kan ? mmg pon mampoih pegi lahhh . lpas tuh nak bergossip gossip , silakan :)



aku no hal , nak pegi report polis ? menyusahkan parents korang jehh . ehh , kjap nk report dekat membe lpas tuhh dtg serang aku . nmpak sgt tak kuat . aku tau kau tu top laa kann . sooo that yourlife your rules . sooo , i don't know what my problem with right now . what soo everlahh :3


kepada sesiapa yg terasa nak amik bole , taknak amik tau tak kisah :p

No comments:

Post a Comment