HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Penat --'



Salam para pembaca sekalian :) agak lama aku tak update , kan ? aku penat dengan sofball training and perlawanannya sekali . isnin dan selasa training mcm biasa tp kann payah dengan org suka bantah ckap org . igt engko tu dah bgus kahh ? main pun mcm ngapa lagi *kepada budak gedik >< yg main sofball .

hari rabu pun datang . it's time for the 1st game bebeh ! pada hari yg sama , kami ada 3 game .

1st game : CBM vs St.Mark (2-22) absolutely kalah lehh . time ni kami still bodo bodo lagi .
2nd game : CBM vs Pauh Jaya (8-3) bole laa tp mulut budak laki kureng ckit --'
3rd game : CBM vs Permatang Tok Labu (3-7) banyak bole bocor tp over all okay dohh . kami sama taraf jeh .

keesokan harinya *harini lehh . last game with Sama Gagah . klu tidak kena lawan semalam tp cikgu chongg ckit , heee . score nye is 0-6 . kami kalah . okay ahh , sbb kami lawan dengan pemain yg kebayakkan state . walaupun nasib tak bebelahi kami , kami tak kisah . cikgu cakap klu kalah , kita amik sebagai pengajaran yehh . act , kami tak ada coach pun klu dibandingkan dengan skolah lain . semua di ajar oleh pemain state skola kami iaitu our kapten Atirah .

hehhh , mlas nk cerr panjang melebar . soo , sekarang ni aku BURN , kebiasaaan laa kan ? heee :3

No comments:

Post a Comment