HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

SMK Pauh Jaya KOKO's Day :3

















H-E-L-L-O :3 mehh nak share cerita nihh . act crita ni lama dahh . just malas nk update sbb tada IMAGES :p

sooo , here it goes . bertarikh pada 16 April 2011 , bertempat di Sekolah Menegah Kebangsaan Pauh Jaya . berpukul , HEE yg tu dah memelik sudah . okehh , dengan jempautan dari rakan karib aku pun menolakkan diri pergi ke sekolah mereka utk menyemakkan diri sesuka hati , HAHA . lpas blik dari berkawad trus pegi sana . aku pon call lah humaira banyak kali tak angkat --' geramm sungguh . soo , aku call lah akmal . wahh , akhirnya ada jgk yg menagkat ! jumpa dia dekat depan guard . lalu saja pintu pagar semua pakat ushaa , yelahh aku kan 'makhluk asing' tu pasal usha semacam jehh .

mencari cari kawan2 sekali jumpa jgk dekat kaunter membeli tiket . diaorang duty disitu sampai HABIS --' . emon duty di gerai ice blender manakala fatin and cik pah di gerai ayam goreng :) . nampak org ni org tuh . mcm mcm lahh manusia . pkol 2 blikk . -THE END- maleh nk cer byk2 :p

No comments:

Post a Comment