HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Spagetthi for Dinner :3

Bahan yang dibeli * act banyak lagi bahan , hee

Ayam yang dipotong utk dikisar

Ayam telah dikisar utk dijadikan chicken balls

Spagetthi yang direbus .

Yang dibulat2 utk direbus dan digoreng

Walah ! ini hasilnya :3




Salam , hello :p fuhh , sedap semalam makan spagetthi buatan sendiri :) AHAH yg tu pun nak menunjuk keh ? mampos lah . soo , yesterday , kak aku cakap nak masak spagetthi . perghh , aku mmg nak mkan lahh antara fav aku . yum yum yum :)p . 

act gmba sepatutnya kena letak bawah aku mlas nak buat keja rajin soo ni hasil nya :3



No comments:

Post a Comment