HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Worst


Pengakuan disini , aku tak pernah rasa begitu cinta nya aku terhadap seorang insan bernama lelaki :\ nak kata first love dah melepas jauh benor tp yg ni mmg aku tak boleh lupakan . klu nk dibandingkan dgn first love , yg ni lebih aku sayang . hmm , yess im inlove ! i've a crush at someone so deeply . dia tahu yang aku suka dan dia suka aku jugak tp kami still dalam friendship . dia tahu aku jealous . smua dia tahu , thanks sbb memahami aku tp aku takot klu aku di tipu mcm dlu sbb aku penah mengalaminya . 

skrg ni , aku rasa mcm aku ditipu , huhh . rasanya lahh , skrg ni aku just kena bersabar sbb ini hanyalah satu ujian . 

No comments:

Post a Comment