HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3


Aku bru saja blik dari Jusco . act , td mimi yg dtg amik aku dgn ayah angkat dia . aku first time naik Pronton Inspira * AHAH , pulun . syokk jgk , selesa gitu . pkol 2.30 ke atas aku smpai dgn mimi . yg si ani ni tak smpai2 lagi . 

sampai jehh , trus pegi Padini pegi beli kasut , bukan aku tp mimi . aku bwa pon dalam RM 26 jahh . itu pun korek tabung , AHAH . sementara tggu ani dtg , kami merayau sana sini . mimi lahh yg dok shopping yg aku tukang komen jehh , AHAHA . ani smpai pkol 3 lebih . perut pun buat konsert trus pegi makan dkat foodcourt jahh , kenyang . tetiba terserempak dgn ASMA ! ahhh , rindu dkat dia :( jmpa dia kjap jahh . 

kemudian , ronda lagi naik ats . terserempak dgn eryn , fatin and the geng diaorg tp aku tak perasaan yg hakkim ada dkat situ , cehh . pkol 5.30 ptg pegi karok kjap . then , mimi nk sangat tgk crita karak . mula mula ani tak nak tgk then mimi paksa dia jgk , pintu hati ani terbuka jg nk tgk crita tuhh . aku punya TAKNAK tgk sbb aku dah tgk dah dan aku enggan tgk utk kali ke 2 . grrr , seram kott ! 

soo , depa pegi tgk tinggal aku berseorangan tp aku call melor . nasib baik dia ada dkat jusco lagi . HEEEE . lepak lahh dgn melor . pkol 7 mimi call ckap dia dah kluar wyg , aku plak terkejut -- . tgk2 mimi nk blik dahh . amar dtg amik , dan tlong hntar aku . thanks amar sbb tlong hntar :) 

No comments:

Post a Comment