HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Is it the end of you and me ?


hmm , aku dah pikir masak2 . aku dah buat keputusan . dlu dia yg buat keputusan . aku terima dgn hati yg derita . tp aku tgk dia still nak kami rpat . last2 rpat seperti selalu . sbb dua2 dah sama rindu -- . 

andddd now! aku yg sendiri nak buat keputusan . aku rasa mcm dia rimas aku asyik cemburu dkat dia sbb text dgn org lain . mmg aku cemburu kuat . lpas aku buat keputusan ni , aku harap dia bahagia dgn org yg dia sayang . lpas tuhh tak pyh tgk aku cemburu . and lpas ni aku tak pyh nk serabut kepala aku fikir pasal dia :) 

tp aku takut aku akan RINDU dkat dia jahh :(


1 comment: