HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Yess , i admit it . im crying :')


Yapp , semalam ak menangis paling truk ak rasa -- . sbb ? emm biarlah aku yg tahu saja :\ last last ak bgun dari tido pagi tadi mmg bengkak ahh mata aku mcm mata org cina tuhh , HAHA . sepet jahh :D . aku try cover dari mak ak tapi ak rasa mcm dia tahu jaa . dkat skola plak , smua pakat dok tnya . knp dgn aku lahh ni lahh tu lahhh . aku try nk bg alasan lain tp diaorg lebih arif bab ni soo tgk pun tau kan ? hmm , lama kot mata aku lebam smpai ke petang --' fuhhh , dasyat dasyat . 

and now im trying to forget about him , insyaallah :\

No comments:

Post a Comment