HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

31072011


Ok harini bgun pkol 7.30 pagi . apa pekara yg aku dlu ? on lappy online trus dgn tak mandi dan breakfast lagi . itulah aku :p pkol 12 bru aku mandi dan makan :) lpas tuhh mak aku tawarkan aku duit tapi dgn syarat kena tlong dia . kena tlong apa ? tlong kupas kulit kentang dan bawang . yahh nmpak gaya mcm senang kan . korang buat tgk . hehe . lpas kupas kena potong dadu plak . fuhhhh , time potong tuh terasa bagai seorang chef professional tuh . aku bab potong memotong ni memeng aku suka teramat :D

lepas hbis potong aku sambung online . then , tetiba afini call ckp nk dtg rumah dgn mina . mula mula ckp jadi . aku pun excited gila babeng >< tp tetiba tiba tak jd plak sbb lagi satu helmet tada :( hancur hati aku . dah la time tuhh aku memeng bosan gila tp ini dah takdir #ayatpasrahpulak . smbung online smpai ke malam .

dan aku tak pergi terawih #nak kata aku teruk lah tuh . bukan aku sorang jeh yg tak pegi okay , ramai lgi nohhh :B . Kbai .

No comments:

Post a Comment