HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

from Step

*sory blur . from Acewin

pkol 3.30 aku arrive dkat Jusco dgn harapan nk SHOPPING ! dgn harapan nk beli skirt yg aku idamkan . tapi hati aku hancur sbb skirt yg aku impikan tuhh dah lesap :( jadikan aku dgn ida masuk kedai yg sama dalam 2 or 3 kali jgk lahh . fuhhhh , sabar jelah . last2 aku beli lahh skirt yg agak menarik minat aku tuhhh . kachinggg duit pun melayang .

duit masih ada berlebihan lagi . act ,ak dtg aim nak beli skirt jahh tp nafsu shopping aku tak hilang lagi maka aku pegi lahh beli kasut step tuhh . kaachinggggg ! habis lagi duit aku . emmmm , lpas ni tggu kena kritikan dari kakak aku lehhh . mesti dia membebel --' #whatever . duit aku bukan duit dia kan ? hehe . oh oh oh , sorry ida sbb ang kena teman aku shopping . al-maklumlahh org pompuan shopping ni kenalah byk berjalan dan keputusan yg btol :p ngeeeee ~

No comments:

Post a Comment