HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3


Haishh , tension btol lah ! Aku bru jeh dapat merasa kemanisan dalam kegembiraan dari kesedihan yg bru saja aku lupakan -- . Tolonglah wehh , hidup aku tak tenteram tau tak . aku bru jah lpas menghadapi masalah yg sgt sukar utk aku lupakan tetiba hmmm . 

Wehh , act aku dah tau yg ang suka dkat aku lama dah kan . Aku tgk dari cara ang pun aku dah tau wehh , im not stupid . Sorry lahh , aku mmg anggap ang paling kuat sbagai KAWAN dan takan lebih daripada itu . Aku bukan nk pndang serong dkat ang tapi ang kenalah matang mcm umur ang . Aku ada tgk blog dgn FB ang . Pleasee lahh >< 

Aku phm perasaan ang sekarang , apa2 pun ang just kena redha dgn apa yg berlaku okay . Igt ada hikmah disebaliknya . 

Sory klu terkasar bahasa . Jgn letak harapan yg tinggi dkat aku dan jgn paksa aku klu tak aku akan paksa blik , ok --'

No comments:

Post a Comment